У зв?язку із введенням військового стану та евакуацією жителів Луганської та Донецької областей може виникнути необхідність у розміщенні цивільного населення. Просимо всіх небайдужих, хто має бажання та можливість надати тимчасовий прихисток евакуйованим, звернутися до сільської ради особисто, або за тел.5-93-71, моб.0684647909 Тетяна Іванівна (цілодобово).

           Нагадуємо, що продовжується набір у батальйон територіальної оборони Вижницького району. Зробити це можна, уклавши контракт з Вижницьким батальйоном територіальної оборони. Таким чином, служба буде проходити у межах району. Передбачено стабільне грошове забезпечення від 11 000 грн. Максимальний вік кандидатів 57 років. Приходьте до сільської ради з такими документами: паспорт, РНОКПП, військовий квиток, свідоцтва про народження дітей. Служба в підрозділах тероборони – це гідна, важлива справа!

            Просимо долучитися до здачі крові для поранених воїнів, які беруть та будуть брати участь у воєнних діях. Кожного дня у Вижницькій лікарні будуть приймати 50чол. Для узгодження графіку та щоб не створювати черги попередньо необхідно записатися у сільській раді.

Не будьмо байдужими!