Вітаємо всіх жінок з 8 Березня!

На жаль, ми не можемо дозволити собі святкувати, коли наші захисники і захисниці відстоюють незалежність України. Але ми твердо переконані, що невдовзі святкуватимемо перемогу над російським окупантом. 

Жителі нашої громади прикладають усіх зусиль для наближення цього дня:

      хтось зі зброєю на передовій, хтось у лавах тероборони, хтось перевозячи переселенців та гуманітарну допомогу, хтось плетучи захисні сітки, хтось надаючи медичну допомогу, а хтось просто принісши овочі в пункт збору.

За останні дні було зібрано та відправлено гуманітарну допомогу:

 

03.03.2022р. – Гордійчук В.М. відвіз 1000кг. картоплі, буряка, яблука,  подушки, одіяла, постільну білизну, теплі речі на передову.

 

04.03.2022р. – Кузяк Д.М.  відвіз консервацію, дитячі іграшки для сиріт-переселенців у м.Чернівці та капусту, цигарки, чоловічі тапочки  у військову частину.

 

07.03.2022р. – Решко В.І. та Чорногуз І.М.  відвезли  м?ясо, сало, закрутки, спеції у м.Житомир.

 

07.03.2022р. – Гарас І.  відвіз 5 комплектів постільної білизни та рушники у Вашківецьку лікарню для переселенців.

 

07.03.2022р. – Чорногуз І.М., Булига Я.І. відвезли 1000кг. картоплі, рибні конзерви, закрутки, печиво, шкарпетки, нижню та постільну білизну на передову.

 

Дякуємо за небайдужість. Просимо і надалі не бути осторонь. У сільських радах продовжується збір гуманітарної допомоги та коштів на потреби армії.

Оскільки війна  триває, організовано евакуацію мирних жителів з різних міст, де ведуться активні бойові дії. Гостро постала проблема з розміщенням переселенців. Хто небайдужий до чужого горя та має можливість розмістити переселенців, повідомте сільську раду. Дуже багато звернень щодо потреби в поселенні!

 

Перемога за НАМИ!

Слава Україні! Героям слава!