25 жовтня 2022 року відбудуться громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Банилівської територіальної громади до 2027 р.

Місце проведення – кабінет сільського голови в приміщенні сільської ради за адресою: вул.Гостинець, 63 с.Банилів Вижницького району Чернівецьької області.

Початок – 10:00 (початок реєстрації учасників – 09:15). При собі обов’язково мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу та містить відомості про місце її проживання (реєстрації).

У громадських слуханнях беруть участь усі охочі, проте, голосувати можуть тільки ті учасники, які мають право голосу (кожен дієздатний член Банилівської  територіальної громади, якому виповнилося 18 років), постійно проживають та зареєстровані на території Банилівської територіальної громади, та зареєструвались для участі в громадських слуханнях .

Проєкт  Стратегії розвитку Банилівської територіальної громади до 2027 р.  можна переглянути на офіційному сайті Банилівської сільської ради за посиланням https://banylivska-gromada.gov.ua/news/1663310635/