На виконання рішення ХХІІІ позачергової сесії Банилівської сільської ради  8 скликання від 30 березня 2023 року № 691-23/2023 та  згідно вимог  Закону України "Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій" № 4865-VI від 24.05.2012, пропонуємо перейменувати вулиці у с.Коритне Банилівської сільської територіальної громади:

- з вул.Гнилецька на вул. В.Безкоровайного – на честь односельчанина, загиблого героя, захисника України;

- з вул. Шкільна на вул. Володимирівська на честь храму, розташованого у селі Коритне на цій вулиці.

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 59216, вул. Гостинець, 63  с. Банилів Вижницького району Чернівецької області або на електронну пошту сільської ради: banulivsr2@ukr.net.            

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк, передбачений в інформаційному повідомленні про проведення громадського обговорення.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Громадське обговорення заплановано провести у формі електронної консультації з  використанням офіційного веб-сайту сільської ради, громадських слухань в строк до 30 червня 2023 року.

Громадські слухання відбудуться 30 червня 2023 року о 10:00. Місце проведення – кабінет сільського голови в приміщенні сільської ради за адресою: вул.Гостинець, 63 с.Банилів Вижницького району Чернівецьької області.

Акредитація представників засобів масової інформації, реєстрація учасників за 30 хвилин до початку слухань. У громадських слуханнях беруть участь усі охочі, проте, голосувати можуть тільки ті учасники, які мають право голосу (кожен дієздатний член Банилівської  територіальної громади, якому виповнилося 18 років), постійно проживають та зареєстровані на території Банилівської територіальної громади, та зареєструвались для участі в громадських слуханнях .

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в Банилівській сільській раді –  поштова адреса: 59216, вул. Гостинець, 63  с. Банилів Вижницького району Чернівецької області електронна пошта: : banulivsr2@ukr.net;  телефон: (03730) 59371.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є секретар сільської ради Кузяк Тетяна Іванівна.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Банилівської сільської  ради за посиланням: https://banylivska-gromada.gov.ua/ogoloshennya-16-43-35-31-01-2022/   протягом 3 днів після проведення громадських слухань.