Виконавчий комітет Банилівської сільської ради повідомляє про проведення громадського обговорення проєкту рішення Банилівської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Банилівської сільської територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу (далі – АРВ).

Даний проєкт рішення розроблено з метою приведення нормативного акту у відповідність до вимог законодавства України та врегулювання відносин, що виникають у сфері благоустрою населених пунктів, створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території Банилівської ТГ.

Підставою для розробки проєкту є Закон України «Про благоустрій населених пунктів», Закон України "Про місцеве самоврядування" та Кодекс України про адміністративні правопорушення.

Ознайомитись з проєктом регуляторного акта та АРВ можна на офіційному сайті Банилівської громади за електронною адресою: https://gromada.org.ua/gromada/banylivska/docs/1266672/

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються від жителів громади, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань в письмовій формі з 30.09.2022 по 30.10.2022 р. за адресою: 59216, Чернівецька область, Вижницький район, с.Банилів, вул.Гостинець, 63, Банилівська сільська рада. Або електронною поштою за адресою: banulivsr2@ukr.net.

Громадське публічне обговорення проєкту Правил благоустрою території населених пунктів Банилівської сільської територіальної громади відбудеться 19.10.2022р. о 10.00  в адмінприміщенні Банилівської сільської ради за адресою: с.Банилів, вул.Гостинець, 63.

У публічному громадському обговоренні можуть взяти участь повнолітні громадяни, суб’єкти господарювання (фізичні та юридичні особи), представники їх об’єднань, громадських організацій, місцевого органу самоврядування, а також консультаційно-дорадчих органів, створених при органах державної влади і органах місцевого самоврядування, які представляють інтереси громадян і суб’єктів господарювання.

Результати публічного громадського обговорення буде оприлюднено на офіційному сайті Банилівської громади у строки та спосіб визначені Законом України «Про засади державної регуляторної політики».