Пенсійний фонд України інформує

Пенсійний фонд України інформує

Читайте спецвипуск газети Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області «Пенсійний всеобуч» №12 за посиланням: https://www.facebook.com/photo?fbid=474529074704254&set=pcb.474529331370895 

Зі святом  захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, Днем козацтва!

Зі святом захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, Днем козацтва!

Шановні захисники та захисниці України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Сердечно вітаємо Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

ЗАВЕРШЕНО ФІНАНСУВАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ЗА ВЕРЕСЕНЬ 2022 РОКУ

ЗАВЕРШЕНО ФІНАНСУВАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ЗА ВЕРЕСЕНЬ 2022 РОКУ

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області повідомляє, що станом на 04.10.2022 фінансування житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг мешканцям Чернівецької області за вересень цього року здійснено у повному обсязі.