Про співпрацю з американською міжнародною організацією GDAG INTERNATIONAL LLC

Про співпрацю з американською міжнародною організацією GDAG INTERNATIONAL LLC

Через збройну агресію російської федерації проти України переважна більшість цивілізованого світу допомагає Україні. Так Банилівській сільській раді вдалося налагодити співпрацю з американською міжнародною організацією GDAG INTERNATIONAL LLC в особі Carol Davis, що організувала роботу щодо будівництва модульного містечка на території ради для осіб, які потребують тимчасового житла у зв’язку з військовою агресією росії проти України та надала гуманітарну допомогу для вразливих груп населення ради та переміщених осіб, що проживають на території громади за сприяння голови правління ГС "Міжнародний центр сприяння підприємництву" Володимира Пахнія. Це одяг для дорослих та дітей, постільна білизна, продукти харчування. Надзвичайно приємно, що Американському народу та Уряду Америки небайдужа доля людей, які потрапили у скрутну ситуацію. Віримо, що завдяки співпраці ми зможемо вистояти в війні та подолати всі перешкоди, а також налагодимо співпрацю по відбудові України.

Служба охорони праці  у закладі загальної середньої освіти

Служба охорони праці у закладі загальної середньої освіти

Нещасний випадок з прибиральницею службових приміщень в одному із закладів загальної середньої освіти Вижницького району спонукав черговий раз нагадати про організацію охорони праці та безпеки життєдіяльності в установах і закладах освіти. Сучасні заклади загальної середньої освіти мають у своєму використанні велику кількість навчального обладнання, об'єкти підвищеної небезпеки, якими є котельні для обігріву приміщень, виробниче, енергетичне, вентиляційне обладнання, парові і водогрійні котли, посудин, що працюють під тиском та багато іншого. Разом з тим, служби охорони праці у таких закладах практично відсутні. В кращому випадку обов'язки відповідального за охорону праці покладаються на одного із заступників директора закладу загальної середньої освіти. Ефективність роботи такої служби охорони праці бажає бути набагато кращою. Особливо це стосується щодо роботи з технічним і обслуговуючим персоналом.

Конкурс на  заміщення вакантної посади директора Банилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Івана Діяконюка  Банилівської сільської ради Вижницького району Чернівецької області

Конкурс на заміщення вакантної посади директора Банилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Івана Діяконюка Банилівської сільської ради Вижницького району Чернівецької області

Відповідно до ст.37, 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Банилівської  сільської  ради»,затвердженого 8 сесією Банилівської сільської ради №104-4/2021 від 26.01.2021 року,  розпорядження Банилівського сільського голови  № 129-ОД від 17.10.2022 року «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Банилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Івана Діяконюка  Банилівської сільської ради та створення конкурсної комісії»