Форум молодих волонтерів Чернівецької області

Форум молодих волонтерів Чернівецької області

Про волонтерський рух в Україні сьогодні з захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним. У надзвичайно складний період саме цей рух об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій, груп людей, готових взяти на себе вирішення найбільш нагальних і болючих проблем держави.

Щодо доукомплектування стрілецького батальйону

Щодо доукомплектування стрілецького батальйону

До уваги жителів громади! Продовжується набір у стрілецький батальйон. Усім бажаючим стати на захист Вітчизни звертатися до Вижницького РТЦК та СП за адресою: вул. Січових Стрільців, 4 м.Вижниця або сільської ради с.Банилів.

Актуально: про трудові та соціальні права осіб з інвалідністю  Державна служба з питань праці роз’яснює  щодо особливостей праці осіб з інвалідністю.  Які обов’язки роботодавця при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

Актуально: про трудові та соціальні права осіб з інвалідністю Державна служба з питань праці роз’яснює  щодо особливостей праці осіб з інвалідністю. Які обов’язки роботодавця при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

Роботодавець при працевлаштуванні осіб з інвалідністю має:

Онлайн-лекція: "УКРАЇНА - ВІЙНА В ЄВРОПІ"

Онлайн-лекція: "УКРАЇНА - ВІЙНА В ЄВРОПІ"

24 лютого 2022 року повномасштабним вторгненням російської армії розпочався новий етап російсько-української війни. Це – народна війна за незалежність і суверенітет України, яка триває з 2014 року. Це також війна за цивілізаційний вибір: Україна відстоює свою приналежність до європейської цивілізації і водночас – ті засадничі цінності, права і свободи, що лежать в основі Західного світу.

Головне управління ДПС у Чернівецькій області   Повідомлення для інформування громадськості

Головне управління ДПС у Чернівецькій області Повідомлення для інформування громадськості

Чи надсилається повідомлення про надання інформації щодо КЕП на відповідальних осіб у разі зміни керівника, якщо право підпису залишено за працівниками по яким інформація подавалась до контролюючого органу?

Про строки  виплати заробітної плати

Про строки  виплати заробітної плати

Південно-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці нагадує: заробітна плата виплачується пpацівникам регулярно у робочі днi y строки, встановлені колективним договором, aбо нормативним актом роботодавця, пoгодженим з виборним органом пeрвинної профспілкової організації, чи iншим уповноваженим нa представництво трудовим колективом oрганом (у разі відсутності тaких органів - представниками, обраними i упoвноваженими трудовим колективом), aле не рідше двох разів нa місяць через проміжок чaсу, що не перeвищує шiстнадцяти календарних днів, тa не пізніше семи днiв після закінчення періоду, зa який здiйснюється виплата.