Головне управління ДПС у Чернівецькій області інформує

Термін сплати до бюджету військового збору у разі, якщо дохід нараховується податковим агентом, але не виплачується платнику податку В який термін податковий агент повинен перерахувати до бюджету військовий збір у разі, якщо дохід нараховується податковим агентом, але не виплачується платнику податку?

Про початок громадського обговорення щодо перейменування вулиць у с.Коритне

На виконання рішення ХХІІІ позачергової сесії Банилівської сільської ради  8 скликання від 30 березня 2023 року № 691-23/2023 та  згідно вимог  Закону України "Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій" № 4865-VI від 24.05.2012, пропонуємо перейменувати вулиці у с.Коритне Банилівської сільської територіальної громади:

Пенсійний фонд України інформує

Шановні роботодавці, які мають невиконані зобов’язання з платежів до бюджету Пенсійного фонду та єдиного соціального внеску! Закликаємо погасити заборгованість, забезпечивши право працівників на соціальний захист! Будуйте трудові відносини на засадах чесності й ділової порядності!