Про проведення громадського обговорення  проєкту Стратегії розвитку Банилівської територіальної громади

З 19 вересня по 18  жовтня 2022  року відповідно до розпорядження Банилівського сільського голови від 15 вересня  2022 р. № 114-ОД  «Про проведення громадського обговорення  проєкту Стратегії розвитку Банилівської територіальної громади до 2027 р.» проводяться громадські обговорення зазначеного вище документа.         Під час громадських консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно представленого проєкту, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо  можливих напрямків розвитку громади в цілому та конкретних проєктних ідей Плану з реалізації стратегії.             Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії Банилівської територіальної громади https://banylivska-gromada.gov.ua/news/1663310635/.           

Про проведення громадського обговорення перейменування вулиць

На виконання рішення виконавчого комітету Банилівської сільської ради  №35 від 06.05.2022 року та  згідно вимог  Закону України "Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій" № 4865-VI від 24.05.2012, пропонуємо перейменувати вулиці та провулок на території Банилівської сільської територіальної громади.

Повідомлення про проведення публічного громадського обговорення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Банилівської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Банилівської сільської територіальної громади» т

Виконавчий комітет Банилівської сільської ради повідомляє про проведення громадського обговорення проєкту рішення Банилівської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Банилівської сільської територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу (далі – АРВ). Даний проєкт рішення розроблено з метою приведення нормативного акту у відповідність до вимог законодавства України та врегулювання відносин, що виникають у сфері благоустрою населених пунктів, створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території Банилівської ТГ.

Конкурс на  заміщення вакантної посади директора Банилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Івана Діяконюка  Банилівської сільської ради Вижницького району Чернівецької області

Відповідно до ст.37, 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Банилівської  сільської  ради»,затвердженого 8 сесією Банилівської сільської ради №104-4/2021 від 26.01.2021 року,  розпорядження Банилівського сільського голови  № 113-ОД від 09.09.2022 року «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Банилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Івана Діяконюка  Банилівської сільської ради та створення конкурсної комісії»